Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2010, 21:52   #238
AngeLus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Efendi kişilik (;
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: O benim dünya tatlım, Bitanecik güzel dostum.. Ablam, kardeşim, paylaşamadığım dostum..
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Çooook seviyorum onu
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Canımm o benim
    Kardeşim şımarık cadım
    Çok seviyorum onu çok..
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Hayatın bana verdiği en değerli hediye (;
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Şeyciim çok şey biri (: Seviyorum şey seni (:
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : 'Eskisi kadar dostluğumu zkalmamış'
    İyidir Berke

9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Okeydaşım (: Çok sıcak çok sevecen tatlı arkadaşım.. Çok seviyorum onu da (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver