Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :tanımıyorum ki
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Canım bitanem Yakında sözleniyor kısmetse hayırlısı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :İyi birine benziyor oyunlarda aktif.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Kıymetlim bu ara pek görüşemıyoruz fırsatmız olmuyor herhalde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :nıckını degıstırmıs galıba hala tanıyamadım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Ömrüm canım kötü gün dostum 90 60 90
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Henüz tanışmadık ama galıba sohbet.fm den tanıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Yalan Haber yapmayı çok seven hatunlardan
|