22 Aralık 2010, 00:54
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Kürtçe şarkı okumadı öldürüldü
| Ruhadam Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu saydığınız dillerin hangisi anayasal güvence istiyor kendisi için yada daha doğru sormak gerekirse, bu dillerin sahibi olan milletlerden hangileri Türkiye'den toprak talebine giriyor, hangileri 2 dil resmi olsun diyor, hangileri kalkıp sözüm ona bayrak dedikleri paçavrayı benim topraklarım üzerinde dalgalandırmak için silahlı mücadele yapıyor?Bana sakın ola bu ülkeler politik olarak Türkiye'yi bölmek istiyor cevabıyla gelme. 2 yanlış bir doğru etmiyor... |
| LoStreameR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bahsi geçen diller ve ülkelerin hangisi vatanınızı bölüp yarısını alacağız diyorlar?hangisi gelip dağda askerinizi merkezlerde polislerimizi şehit ediyorlar?politik mevzular ile içten içe yiyorlar diye cevap verirsiniz eminimki. ama sizin gibi ince düşünmeye çalışıpda düşünemeyenler sayesinde biz dilimizide böleriz vatanımızıda böleriz altın tepside sunarız bazı insan azmanlarına. bence siz bu yazdıgınızı bir kez daha düşünün ona göre yazın
|
Açıkçası bunları okumak beni güldürdü bakış açınızın genişliği(!) vereceğim cevabı bile kısıtlıyor olmanızdan belli.. Ben açık açık yapmak istediği şeyi söyleyenden korkmam çünkü bununla savaşılacak alanlar akıl dahilinde bellidir. Asıl korkulması gereken sessizce bölmeye çalışanlardır. Ben yazdığım yazıyı bin kere de okusam değiştireceğim bir yer görmüyorum. Bence siz okumadıysanız önce Türkiye Tarihi sonra Dünya Tarihi okuyun, hatta Uğur Mumcu’nun Kürt Dosyasını sonra da Bay Pipo’yu okuyun. Buralardan anlayacasınız ki bölmeye çalışanlar evlerinde bu dili konuşanlar değil, konuşulmaya bile değer görmeğiniz dış güçlerdir. Bu tartışmanın sonu yok çünkü siz asıl düşmanını yan kapıda arayanlar yan komşusuyla birleşip bahçeye çıkamayanlardansınız. Son tavsiyem de komşuyla anlaşın dış kapıya ortaklaşa pahalı bir güvenlik sistemi kurun! (Anlamayanlar için dipnot: Komşu lafı mutlaka sizi rahatsız edecek ve amiyane tabirle saldıracaksınız açıklayayım; aynı toprakta yaşadığımız bütün insanlar burada komşuya benzetilmiştir yani rahat olun bu yazıda kimse bir yerlere bayrak dikmeye çalışmıyor ve en az sizin kadar bu ülkeyi çok seviyor!) Tabi bu düşünceler sadece bana ait ve benim bakış açımdır bu yüzden yazılan yazılara cevap niteliğinde değil, düşünce bildirmek için yazarsak kimse birbirine saldırmamış olur işte düşünce özgürlüğü de tam budur! Bu da son postumdur! |
| |