21 Aralık 2010, 15:13
|
#232 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Eskisi gibi olmasada dostluğumuz, severim Zehrayı
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Metin Kardesimdir. Yeri bende çok farklı zaten fazla yoruma da gerek yok herkez biliyor bendeki metini.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Esra'nın buaralar bazı sıkıntıları var, görüsemiyoruz sevdigim arkadaslarımdan birtanesi
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Gül enlerimdendir. Yeri bende çok Farklı
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ümit abi işinde gayet başarılı ve sevdigim yöneticilerden.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Bu Aralar Bazı sıkıntıları var hissedebiliyorum o yüzdendir ki aramıza soğukluk girdi görüşemiyoruz pek fazla. Umarım kısa zamanda atlatır bu durumu ( Eski Günlerine Dönmen Dileğiyle. )
- Eymens : Yeni Üyelerimizden tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Değerlimm, Herşeyim o benim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+Sessiz prenses, Hal ve harektlerini taktir ettigim nadir insanlardan
- Watansever : yeni Üyelerimizden, tanışamadık halen
|
| |