|
sad33 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
ben istedğime kavuştum teşekkür ederim gline olarak yaptım. Şimdi neden gline oldugunuda hem sana hemde okuyan diğer kişilere açıklayım.Birincisi spama eklemek oldukça tehlikeli oldu ve bir çok user etkilenip gzline yedi. İkincisi demişsinki 78 ve 88 li başlayan proxyleri sil ; iyide benim zaten asıl amacım oydu yurt dışı proxy zaten giremez benim sunucuma şu anda sadece izin verdiğim girebiliyor benim derdim tr proxyleri ile yapılan saldırılar kaçınılmaz oluyordu ve ben hedefime ulaştım saol ilgilendiğin için yardımın işe yaradı ve son olarak spamda kalıcı olur dedin ve rmtkl yaptıgında hepsi gider dedin rmtkl yapılamayacak ben yenilerini yani güncelleri eklediğimde eskileri silecem ve yenisini ekleyecem bu sorun değil yani spam kalıcı olur ancak sende bilirsinki bu proxyler *88.201* şeklinde değilki kalıcı olsun çünkü online yani güncel proxyler günlük değiştiği için o eklediğim spamlar sadece serveri dolduracaktır yani ilk eklediğim zaman güncel oldugu anda işe yarar sadece ertesi güne sadece çöp ve servere i boğma olur bu yüzden gline en mantıklısı ve ben bunu yaptım sağolasın eline sağlık başarılar kolay gelsin.
|
işte benimde anlamadıgım nokta
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
sende bilirsinki bu proxyler *88.201* şeklinde değilki
burası nasıl oluyorda spamfilter ile eklediklerinden senin 78 ve 88 li ipler etkileniyor. onu anlamıyorum. ve diyorum ki demekki etkileniyorsa.. o etkilenen ipler trproxy kullanıyorlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ö.degil yardımcı olabildiysek ne mutlu
hayırlı İFLer.