19 Aralık 2010, 16:42
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İşte Türk Jigololar
| Alıntı: |
Eskortlar için en zor müşteri eski sevgilisi ne kızgınlıkları kolay kolay geçmeyen kadınlar ... "Aşkımla ezildim. Paramla ezerim" diye düşünen bu kadınlar dan ilginç talepler aldıklarını dile getiren Taşçı, "Bazı kadınlar bizi arayıp 'Bir eskort istiyorum . Ama gece boyunca ben ne istersem yapacak. Mesela havla dersem havlayacak' diyor. Biz bu durumda çalışmamayı tercih ediyoruz . Böyle taleplere ret cevabı veriyoruz." *
22 yaşındaki kız, ailesinin birkaç günlük tatilini fırsat bilip o gece tanıştığı ve ertesi gün adını bile hatırlamadığı bir adamla evinde tek gecelik ilişki yaşadığında, bunu sadece o ve partneri biliyordu. Daha doğrusu Arzu öyle sanıyordu... Ta ki ailesi tatilden eve dönene kadar... "Kızın eve bir erkekle geldi, adam uzun süre sizde kaldı" bilgisi veren komşu, babanın neredeyse kalp krizi geçirmesi için pimi çekmiş oldu. Babasına "Evlenmeyi düşünüyoruz. Sizinle tanışmak istiyor" diyen Arzu "Bunu çevremden kimseye anlatamam" diye düşünerek son çare internetten bulduğu bir eskort sitesine başvurdu. Asıl amacı kadınlara seks değil kavalyelik hizmeti vermek olan bu ajans, Arzu'ya Özgür adlı bir eskort gönderdi. Özgür kızın babasıyla tanıştı. Ücreti karşılığında birkaç ay süren bu yalan ilişki sonuçta yalan bir ayrılıkla sonuçlandı.
| İlginç hayatlar var.. |
| |