Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Aralık 2010, 01:04   #31
Thor
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Chat.GEN.TR > Lestat ile Söyleşi

Merhabalar,

Yazacaklarıma başlamadan önce sayın Rıdvan beye başta olmak üzere diğer tüm Chat.Gen.Tr emek verenlerine (Öncesi ile Sonrası ile) teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Evet nerden nereye diyesim var zira şöyle dönüpte geriye baktığımızda bir zamanlar dalnet - efnet vs vs adını hatırlamakta zorlandığım ya da unuttuğum bir çok yabancı irc sunucusunun olduğu dönemlerden bu güne uzun bir yol gidilmiş ve artık ülkemizde irc vazgeçilmezi haline almıştır.Ne varki birçok sektörde olduğu gibi işin ehli yerine sadece merak yada tatmin amacı ile bu sektörün(Hobinin) içine dalan ve irc nin nerdeyse tükenmesine sebep olunduğu yıllara gelindi. Bu etkenlerden biridir diye düşünüyorum.

Evet şimdi düşünüyorum öyleyse varım diyen irc'nin suretini bu forumda görmek beni her zaman sevindirmiştir.Sizde iyiki varsınız ircforumları.net.

Chat.Gen.Tr bir ailedir, evet genelde hep böyle söylenir çünkü çok az irc sunucusunda olan bir birlik ve beraberliği vardır ve bunu hala bünyesinde barındırmaktan gurur duyar.

Bizlerinde yaptığı hatalar vardır elbette yanlışlarımız olmuştur hatalarımız olmuştur hatasız yada yanlışsız olanı gösterebilirmiyiz ? Önce kendimizden yola çıkacak olursak sanmıyorum ki ben dört dörtlük bir insanım ya da muhteşem hatasız işler yaptım diyebilelim.Ama önemli olan hataların yada yanlışların görünmesi ve aynı yanlışlıklara düşmemektir diye düşünüyorum ancak böyle bir adım daha çıkabiliriz basamaktan.

Çok fazla sözlerimi uzatmadan Lestat arkdaşımızın yazısına takılan arkdaşlar için kısa bir hatırlatma istiyorum bu yazışma irc üzerinde oluyor (Sanırım) ve kullanılan script ile alakalı bir durum. Gerçi ben kendisi ile yazışırken bu şekilde harfler çıkmıyordu belkide arkdaşının makinesinden yazışmıştır bilemiyorum ama asıl olan yazının içeriği değilmidir ?

Çölde susuzluktan ölmek üzere iken bir damla su için birçok şeyimizi feda edecek bir haldeyken bize uzatılan yakut ve değerli taşlarla süslenmiş bardağın bizi ilgilendiren kısmı bardakmıdır yoksa içindeki su mudur?

Hepinize selamet diliyor ve iyiliğin kötülük üzerinde olduğu bir dünya temennisi ile saygılarımı sunuyorum.Teşekkürler.

Chat.Gen.Tr Emektarı ThoR

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver