SAGOPA;"Git Namaz Kıl Müslüman Değil misin" KESİNİZLE!. Facebook Rekorları Kırdı.
agopa Kajmer'in (Yunus Özyavuz) beyin göçü ve namaz hakkında yaptığı açıklamalar, facebook ve bir çok video paylaşım sitelesinde tıklanma rekorları kırdı...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Hala Hindistan'dan getirkitleri öğretiyi, burada çok çağdaş bir şeymiş gibi öğretmeye çalışıyorlar, işte Yoga yapıyoruz bilmem ne. Git namaz kıl rahatla, sen Müslüman değil misin? Aptal mısın sen yani?" sözleri ile programa damgasını vuran Sagopa Kajmer, "Puta tapan insanların öğretilerini bu ülkede aklınızın alamayacağı paralara alıyorlar, gerçekten böyle yaparak rahatlayan insan varsa ben ona bütün mal varlığımı vereyim" diye konuştu.
[YT]_y_WHC2I9Xs[/YT]
Puta Tapmak Yerine Namaz Kıll Rahatla;
Türk Rap sanatçısı Sagopa kajmer tv net'te katıldığı Akşama Doğru isimli programda sarfettiği açıklamalar oldukça geniş bir kitlenin ilgisini çekti.Sagopa kajmerin açıklamalarının yer aldığı video'yu sizlerinde ilgisine sunuyoruz.
[DM]xf4jxe[/DM]
TV Net'te Akşama Doğru isimli programa konuk olan Sagopa Kajmer'in (Yunus Özyavuz) beyin göçü ve namaz hakkında yaptığı açıklamalar, facebook ve bir çok video paylaşım sitelesinde tıklanma rekorları kırdı...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Hala Hindistan'dan getirkitleri öğretiyi, burada çok çağdaş bir şeymiş gibi öğretmeye çalışıyorlar, işte Yoga yapıyoruz bilmem ne. Git namaz kıl rahatla, sen Müslüman değil misin? Aptal mısın sen yani?" sözleri ile programa damgasını vuran Sagopa Kajmer, "Puta tapan insanların öğretilerini bu ülkede aklınızın alamayacağı paralara alıyorlar, gerçekten böyle yaparak rahatlayan insan varsa ben ona bütün mal varlığımı vereyim" diye konuştu
Sagopa Kajmerin özellikle okullarda ki din dersinin kaldırılması hakkında ki 'Din Dersi yerine Beden Eğitimini Kaldırın' ve 'Puta Tapmak Yerine Namaz Kılın Rahatlayın'şeklinde ki açıklamaları tam anlamı ile internet ortamında olay oldu.
Sagopa Kajmer'in açıklamalrının yer aldığı video ve programın tamamını sizlerin ilgisine sunuyoruz.
"Hala Hindistan'dan getirkitleri öğretiyi, burada çok çağdaş bir şeymiş gibi öğretmeye çalışıyorlar, işte Yoga yapıyoruz bilmem ne. Git namaz kıl rahatla, sen Müslüman değil misin? Aptal mısın sen yani?" sözleri ile programa damgasını vuran Sagopa Kajmer, "Puta tapan insanların öğretilerini bu ülkede aklınızın alamayacağı paralara alıyorlar, gerçekten böyle yaparak rahatlayan insan varsa ben ona bütün mal varlığımı vereyim" diye konuştu..
Türkiye'nin acınacak hale geldiğini söyleyen Kajmer "Beyin göçü öyle bir hal aldı ki Türkiye'de sadece beyinsizler" diyor ve ekliyor: "Dünyanın en geri kalmış ülkenin puta tapan insanlarının yöntemlerini bu ülkeye getirip Yoga diye Müslümanlara pazarlıyorlar. Bir öğretiyi puta tapmayı bana çağdaşlık olarak getiren beyinsizleri televizyonlarda görüyorum
Yoga yapalım rahatlayalım diyorlar. Git Namaz kıl rahatla sen müslüman değil misin aptal mısın sen"
Kajmer 'Bu ülkede Namaz'ı yobazlık zannediyorlar. Allah'a ayıp ediyorlar. Sonra gidip Allah'ın en çok kızdığı putların önünde sözde yoga yaparak duruyor o putların bir yerlerine birşeyler yaparak medet umuyorlar. Bu insanlık mı?" diye sorduktan sonra ekranlara çıkan bilim adamlarına şu sözlerle çatıyor:
"Sen eğer Müslüman'ım diyorsan Kur'an-a hürmet edeceksin. Öyle kötü bir durumdayız ki kendisine bilim adamı diyen insanlar Hadisler yalan deyip duruyor Şebelekler. Benim kadar cesaretli olsalardı bu din bu ülkede bu hale gelmezdi. ' şeklinde konuştu.
Kaynak: (Alıntılar)