Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2010, 17:49   #226
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok sevdiğim üniversiteden arkadaşım. Ben ankaradayken evimi kullanır
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    (Real)
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim kardeşlerden. Okey mi? Okeeey
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    (En son Okey turnuvasına katıldıydı ne yaptı bilmiyorum
    )
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Eczacıbaşımız, Duygusal kardeşlerimden birisiii gecen gün doğum gününü kutladık. 20+ oldu artık
    Bir ömür boyu mutluluklar onunla olsun. Bu arada o espürüye hala gülüyorum 1o numaraydı.(deney)
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Pozitif, Yerinde duramayan, Kımıl kımıl
    Sevdiğim arkadaşlardan insan bakınca pozitif enerji alıyor. Hayatla barışık her zamanda öyle kalmasını isterim..
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Geçen hoşmerim tatlısını paylasmısdım aynı songül oda tatlı oda hic bir farki yok
    2 side tatlııı, sevdiğim kardeşim.. Yalnız bugun canı biraz sıkkın morali bozuk gördüm. :S
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Saygı duydugum, Paylasımlarını denk gelirse zevkle okumaya calısdığım. Kişiliğini ve karakterini beğendiğim arkadaşlarımızdan. Gececilerden
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tatlı dilli (; Bu ara görüşemiyoruz. Ya ben az giriyorum ya sen girmiyorsun
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Benimde favorim odur. çok değer verdiğim baba tarafından da hemserim sayılır. Fikirlerini düşüncelerini önemserim.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Link değişimi icin rahatsız etmisdi
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İyimser, İyiniyetli, Önyargısız çok değerli biri benim gözümde. Foruma da olsamda olmasam da simge denildiğinde kafamda bunlar oluşur.
Dıp : Amma gülmüşüm ya zevkle anlatmışım demekki

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver