Cevap: Test'i doldur kendini tanit..
İSMİNİZ : İsmet MESLEGINIZ: Elektrik ( Memur ) BURCUNUZ: Başak BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Öğrenmek İstediğim Farsça. PARFUMUNUZUN MARKASI: FIRST CLASS EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Pek Güldüğüm Söylenemez Aslında Muhammet Arasında Hoşuma Giden Cümlelere Gülerim Yinede. EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Annem Galiba.. OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Kahraman Tazeoğlu, Bedirhan Gökçe SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Uğur Getiriyor mu Bilmiyorum Ama Yüzüğümü Severim . ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Aslan Olsa Gerek. BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Biraz Özel Açıklamamak Daha Güzel. ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?: a-Hayatta hickimsenin hatiri icin Yalan Söylemem. b-Konya'da Yaşadığım icin cok şansliyim c-Herkesin sandiginin aksine ben mutsuzluğumla mutluyum. d-Kimse - konusunda elime su dökemez EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Kurtlar Vadisi Pusu ve Haberler. CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Sigara ! AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Delilik mi Bilmiyorum Ama Avcumun İçine İsminin Baş Harfini Yazmıştım Bıçakla... BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: İçecek Bişeyler.. KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: İnternette Takılmak. DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Nevrin Döner EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: - NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Yalan Söylemiş , Beni Aldatmış Birisi. YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Türkü Cafe. SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Şiirle veya Şarkıyla. ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: - ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Bir Çok Olay Var. En Güzeli Tanıştığım Kişilerin Bir Kaçı ile Tanışmamızı Silmek Olabilir. COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Nedenini Öğrenirim, Gerekliyse İlişkimi Bitiririm. BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Doğum Günü Demiyelim Ama En Özeli Bir Kemerdi. KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Suskun Oluşum Herşeyi Sineye Çekebilmem. KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: Kimsenin. SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Olabilirim. SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: Bana Olan Yaklaşımına Göre. FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Aşk... FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Nick Vermek Gerekirse ; Erkeklerden : Baron, Pentegram , glu, RoCKeR , Mohikan... Diye Gider. Bayanlar : pyracantha , Hesna, Josephine ,dreamy , Ivy , JeSsy... Diye Gider. FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Dostane Yaklaşımları İnsanların Empati Kurarak Hitabet Etmesini ve Güncel Konularda Fikirlerini Beyan Etmeleri. SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: Açıkcası İlk Girişimde Umduğumu Bulamasamda Sağolsun Bana Zamanla Bir Çok Özel Değer Kattı Eyvallah Diyorum.
__________________ Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|