|
KutahyaLi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
SQLİNE aldıgımızdada kısı gene statüste nıckı soylemıyor sunucuya giriyor. ve su sekılde nıcklerle giriş yapıyor.
[15:22] *** IRC`den Çıktı: sWAp]DE ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) (Killed (OperServ (Kurallara aykiri davranis gosterdiniz. Akill list! [ Flax Services ])))
[15:22] *** Giriş: sWAp]gi ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
[15:22] *** IRC`den Çıktı: sWAp]gi ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) (Killed (OperServ (Kurallara aykiri davranis gosterdiniz. Akill list! [ Flax Services ])))
[15:22] *** Giriş: sWAp]iD ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
[15:22] *** IRC`den Çıktı: sWAp]iD ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) (Killed (OperServ (Kurallara aykiri davranis gosterdiniz. Akill list! [ Flax Services ])))
[15:22] *** Giriş: sWAp]tY ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
[15:22] *** IRC`den Çıktı: sWAp]tY ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) (Killed (OperServ (Kurallara aykiri davranis gosterdiniz. Akill list! [ Flax Services ])))
oysaki ben burdaki *sWAp* takısını SQLİNE almıştım bu gibi nıckleri statüste ipleri bile beraber göstermesi sunucuya girmemesi gerekirken. sunucuya girip AKİLL atıyor. e ben bu sekılde bad nıckleri nasıl engelliyiceğim? lütfen yardımcı olun arkadaşlar. detaylı olarak bi arkadaşımız AKILL ve SQLİNE ıcın yardımcı olursa cok sevinirim.
|
/os akill add *@*swap* . yapsaniz zaten banlar. Sqline alirsaniz değiştirene kadar kill atar ( bazi düzenlemeler yapilmadiysa ) Badnick korumasi istiyosaniz, UnrealIRCd hazir kodlar bölümünde var.