Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2010, 21:37   #3
Bozkurt-
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Boşanmanın,Erkeğin Elinde Olmasının Hikmeti

N999 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir şey sormak istiyorum:

N999 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Boşanma hakkının erkeğin elinde olmasının sebebi, evlilik hayatını muhâfaza etmek, iyi düşünülmeden, alelacele bu hayata son verilmesinin vahim neticelerini önlemektir.

Sizce bu mantıklı mı?

Sorum gayet açık, mantıklı mı değil mi?

Sorunuza söyle bir açıklık getireyim.Herkezin malumudur ki bayanlar kimsenin kölesi değil diğer konudada bahsi geçtiği üzere yüce yaradan tarafından erkeğe emanet edilen kutsal bir varlıktır.Bayanlar Boşanma Konusunda Belki Biraz daha Hassastır.Çocuğumun babası sonuçta ben yuvayı yıkamam mantığında hareket edebilen fakat bazı durumlarda ise sinirini alamayıp olayı boşanmaya kadar götürebilecek bir yapıya sahiptir.Burada erkeğe düşen iş hz.muhammed mustafa (s.a.v)'in ayetlerinde fıkıhlarında buyurduğu gibi ne hatası olursa olsun bayana sıcak ve sevecen davranmak,yumuşak yüzlü olmaktır.boşanmaktan vazgeçirme seklinde anlaşılmalı bu konu başlığı söyleki ben istemiyorum boşanamazsın seklinde değilde kadına sıcak yaklaşıp boşanma sonrasında olacak ve olabilecekleri eşine samimi bir sekilde anlatmaktır.Tabii bundan sonraki durum ise kadının insafiyetine kalmıştır.Suda Unutulmamalıdır ki Dinimizde Boşanmayada İzin Verilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver