Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2010, 21:08   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mâziden Bir İtiraf

Hep bu başlıklara bakıp konu açasım gelmiştir nedense Bende bir itirafta bulunayım... Maziden bir itirafta bulunayım...

İlkokuldayken ders yapmadığım bir gün, (-ki bende hastalıktı uykularım kaçar, bütün gece rüyamda o notları, ödevleri görürdüm.. ) eski Türk filmlerimde gördüğüm bir teknik ile okulu kaytarmayı denedim, malumunuz tebeşir. ,

Bizim sevgili üşengeç hocamız ders notlarını hep bana yazdırdığı için illaki cebimde bi parça da olsa tebeşir oluyordu. Sabaha karşı öyle bir kabus seviyesine gelmişti ki, uyuyamıyordum artık.. Kalktım ve tebeşirden kendime kokteyl hazırladım. Aynen TV'de gördüğüm gibi.. Birde onu bir güzel içtim (- iğrenç mi iğrenç bir tadı vardı ! ) Sabah uyandığımda hala turp gibiydim, annem yatağıma kaldırmak için geldiğinde yokladım kendimi, yok ... tık yoook..! Sapa sağladım.

Baktım o da tutmuyor, hasta rolü yapayım dedim fakat onu da annem yememişti

Şimdi düşünüyorum da, gece o kabuslarda kaytarmak, o iğrençmi iğrenç seyi içek yerine neden dersimi yapmadım, ödevimi bitirmedim acaba?

İşin kötü yani, ödev kontorunu de ben yaparken o gün öğretmenimizin kendisi kontrol edesi tuttu..Öğretmenin cetvelinden nasibimi almıştım.

Ellerinizden öpüyorum, sevgili hocam M.K. Saygılar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver