Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2010, 19:28   #11
ysfm
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Linux kurdum antivirüs kurmalı mıyım?

Konu nereden nereye gelmis... Linux surumlerinin daha kararlı oldugunu kabul etmek mi sorun? Bu kullanıcıların kolaylık ile anlayabilecegi bir mesele. Asıl sorun sistemlerin guvenilirligi 2003'den beri linux kullanan bir birey olarak gercekten linux sistemlerin dahah kararlı oldugunu soyleyebılırım hele ki son senelerde. Ama su da bir gercek simdi bizim asıl dikkate aldıgımız (xp ile ubuntu) sistemler arasında cok cok fark var. Nasıl cok fark var derseniz xp yanlis hatırlamıyorsam 2001 veya 2002 de piyasaya cıkan bir sistem ben 2001 de 98 kullanıyordum 2003 de xp e gectim 2003 de aynı zamanda mandrake kullanıyordum hangısı daha kararlıydı dersenız xp daha kararlı idi kde'nin cokus mesajları 98 kadar insanı sıkıyordu. Simdi xp 2001 den 2010 a kadar ne kadar degiştiki bir cogumuz sp1 i hic kullanmadi sp2 de bir kac virus yuzunden mecbur kullandık ama kendi acımdan artık mandriva olmus bir surum cok cok mesafe kattetti. Yani demek istedigim su anda bana gore windows 7 ile ubuntu 10.4 arasında daha kararlı olan surum win7 ama 2 sene sonra ubuntu 12.4 veya 12.10 daha kararlı olacaktır. Bu kullanıcının sistemine sahip cıkması ve bilgisayar bilgi seviyesi ile alakalı diye dusunuyorum. Biraz karmasık bir mesaj oldu ama umarım demek istedigim anlasılmıstır

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver