Cevap: Tesettür,Kadının İffetini Korur
| Pentagram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hem kadın güzel koku sürünüp çarşıya bazara gitmesin diye açıklama yap hem de islamda kadın erkek eşittir kadın değerlidir de. Ne yani kadın örtününce mi değerli oluyor sadece. Ki başlıktan da şöyle bir mantık hatası çıkıyor: Tesettüre bürünmezseniz iffetsiz olursunuz. Sadece tesettür mü iffeti koruyor? Ya da iffet başka türlü korunamaz mı? El-cevap?
| sevgili dostum bu konuları ben kendim yorumlamıyorum islami bölüm kurallarına uygun olarak insanları bilgilendirmek amaçlı yazıyorum.Ben kadınlar güzel koku sürünüp çarşı pazara çıkmasın diye açıklama yapmadım açtığım konunun içinde geçen bir bölüm ve o konunun sonuna bakarsan kadınların süslenmelerinde bir sakınca olmadığıda yazılıdır.Ayrıca Konuyla Alakalı Ters Bir Durum Olmuş Olsa idi Bölüm Sorumlusu Arkadaşlarım Gerekeni Yaparlardı.Üstüne Basa Basa Tekrarlıyorum Bu yorumlar benim yorumlarım değildir.Ben Kitaplardan araştırma yaparak bunları buraya insanları bilgilendirmek amaçlı yazıyorum.Ayrıca Tesettürsüz İFFET olmaz diye bir açıklama yok sadece Kuranı Kerimden Alınan Bir Bölümü Yayınladım.İYİ İF'ler.
__________________ Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz. |