Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Karika manyağı.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Görmedim-Bilmiyorum-Duymadım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şiirkolik, fikir işçisi
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Aynen bu zat-ı muhteremde bir fikir işçisidir. İyi muhabbet eder
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dırım dırım dırimiiğğğğ YGSzede maalesef. Allah zihin açıklığı versin. Bilemediğin olursa sor bana emi canım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hatun rockçı. O yüzden ayrı bir konumda. Parçalarını takip ediyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ya seni görünce neden hep hüzün hissi oluşuyor bende anlamadım; ama harbiden 10 numara hatunsun vesselam :yağçekenartizmodu:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Görmedim-Bilmiyorum-Duymadım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hatun anarşist, devrimci. Ayağınızı denk alın faşistler. Bende faşistim valla. Bende denk alıyorum ayağımı.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ömrünü tükettiğim zat-ı muhterem. Ooolum iş iş iş nereye kadar memleketi sen mi kurtaracaksın diye sorsam vallaha EVET diyecek ya. Zaten bunun için çabalıyor. Örgüt kadrosunda bende varmışım. Biz neyciyiz lan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|