Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2010, 22:52   #25
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İlköğretim Okulu’nda türbanlı ders

belki tepki alıcam ama herkez fıkrını savunalıyor diye düşünüyorum.. başı acık cocuk demıycem cocukluk devrelerı gecmış ergen bunlar orda başı acık kapalı olması ögrenımını yarayışlı bı bırey yetişmesi onemlı kapalı acık obu önemli olmamalı bence bende şaşırdım ılk okuduğumda acıkçası ama madem laık bı ülkede yaşıyoruz önemlı olan beyinlerin çıplak olmaması bence .. okullara bi çok sacı başı tuhaf kız ve erkeler gırıyo neden onlara bukadar tepki gosterılmıyo ben bunu anlayamıyorum bı turlü ..herkez bence elini taşın altına sokması lazım sonra cevreye bakması lazım ..baştaki çoban nereye gıderse sürüde o yana gıder ve bukadar ınsan o çobanı desteklıyorsa desteklemeyenler dönüp bı kendılerıne bakmalı bence dinimiz kapanmayı emretmıştır ve islam ülkesındeyız olması gereken bunlar .. ama laik bı ülkedeyiz madem acık olan kışılere her hak tanınıyo kapalılara tanınması gerektığı kanısındayım he bu demek dıldırdı ben bu olayı garıpsemedım ilk resmı gordugumde yazıyı okudugumda bi çüş sesi çıktı ağzımdan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver