10 Aralık 2010, 21:11
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İlköğretim Okulu’nda türbanlı ders
| Casepacker Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Sonuçta türkiye yahudi bir millet değil. Bu konu'ların aşılması gerektiği kanısındayım. Türbanlı vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi, öğrencilermizi, kötü bir örnek gibi göstermekten vazgeçmeliler. Türban takınca ne oluyor okulda?. Biz yenilikçi bir ülkeyiz, demokrat bir ülkeyiz, laik bir ülkeyiz dimi?. Bıraksınlar artık bu türban konusu.. Rahat bıraksınlar insanları. | İnsanların türban takmasına zaten birşey diyen olduğunu düşünmüyorum Samet. İnsanlara''Bu kadar abartmayın.Türkiye elden gitmiş gibi konuşuyorsunuz.'' deyip bizim düşüncelerimizi de kapattırmaya çalışır gibisin lakin burası Türkiye herkes özgürce bazı şeyleri söylemese de belli başlı kişiler bunu dile getiriyor. Allah'a bin şükür: Türban konusunu bırakmazlar çünkü insanlar mevkisinin eleştirileceğini bildikleri için Türban konusunu gündeme taşıyorlar. 'Türban takınca ne oluyor okulda':İlköğretim Okulu söz konusu olursa sonuna kadar sesimi çıkarırım bu konuda. Okul dışında nerede türban takmak istiyorlar ise taksınlar. Atatürk'ün zamanından nerelere gidiyoruz. Ayrıca Atatürk zamanında Din ne kadar önemli konumdaydı geçen günlerde tespiti yapıldı şimdi Din konumu Atatürk'ün önem verdiğinden daha aşağılara çekilmiş durumda. |
| |