Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2010, 21:05   #25
Sametold
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 34.Hafta ''Çok Bilmiş'' Casepacker

• Kendine dışarıdan bakınca günlük yaşam da bir birey olarak nasıl buluyorsun? Çok sakin ve, anlayışlı olarak görüyorum.
  • “İnsanı iki şey çileden çıkarır: Söylenecek yerde ağız açmamak, susacak yerde lakırdı etmek.” (Sadi) Sana göre yorumu? Konuşulacak yer var susulacak yer var. Neden çileden çıkartasınki?. Ben belki herkez'in konuştuğu yerde susmak istyorum? kime ne..
  • Samanı saklamak mı gerek, zamanı geldiğinde yemek için; Yoksa samanı paylaşmak mı gerek her an ölebilme ihtimalimiz olduğu için? Paylaşmak gerek, 1 saniye'nin bile tahammül'ü yokken bu dünyada.
  • Ölüm ile yaşam Arasındaki Fark Nedir? Hesap vermek.
  • İnsanlar nerde Yanlış Yapıyorlar? Yalan konuşarak.
  • Geçen Zaman mı yoksa, Ömür mü? Geçmiş zaman adı üstünde zaten, önümdeki yıllara bakarım.
  • Hayatı bir resimle anlatman istenseydi ne çizerdin? Kuru bir yaprak.
  • Casepacker şuan hangi mevsimde? Üşüyorum, güz mevsimindeyim. Yapraklarımı döküyorum yenilenmek için.
  • Yağmur mu, güneş mi? Yağmur AŞK'tır, BAHAR'dır, yüreğini aydınlatan IŞIK'tır..
  • Bulutları mı yoksa dalgaları mı izlemeyi seversin? Niçin? Her ikisinide denemedim ama dalga'ları izlerdim ~ huzur verici bir an olur.
  • Bugünün yarından çıkarı nedir? Ölüme bir adım.
  • Kendinde en sevdiğin ve en sevmediğin 3 özellik neler? Saygı/sevgi/hoşgörü ~ Anlık gerilme/duygusallık/herkeze inanmam.
  • Stresli zamanlarında bu durumdan kurtulmak için başvurduğun bir şeyler varmı? Dua ve şükür.
  • Kendince en büyük eksiğin nedir ? 'Vurdumduymaz' olamadık sevda, olsaydık bu durumda olmazdık.
  • Günün hangi saatleri sana huzur verir? Akşam üstü bu saatler, ve sabah'ın ilk ışıkları.
  • Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Mezarlık.
  • Seni en çok nasıl insanlar kızdırır? 'Yalancı' ve patavatsız.
  • Duygusal mısın gerçekçi mi? Çok duygusalım.
  • Duymamazlıktan gelirmisin bazen? Hayır her soruya/işe/fikire/soruna yanıt vardır bende.
  • Hiç hayattan umudunu kestiğin anlar oldumu? O anlarda ne yaptın? Annem'i kaybettiğimde toparlıyamadım kendimi, o durumda bile şükretmeyi sabırı bildim hamd olsun.
  • Geçmişte yaşanan hangi olayı yakından görmek isterdin ? Saddam'ın idam edilişini.
  • Yaşamak demek nefes almak demekmidir ? Mantıken evet, yaşamak deyimi çok göreceli. Nasıl bakarsan öyle görürsün. Benim için yaşamak; 'Zor olan'ı başarmak.'
  • Yalnızlık hakkında ne düşünürsün ? Çok korkarım, dipsiz bir karanlık.
  • Bunun için yaşıyorum diyebilceğin, bir amacın, bir hedefin, bir kişin, bir değerin var mı ? Var(dı) Annem. Artık yok, ecel'i bekliyorum.
  • Bu hayatta ne ile mutlu olunur ? Tebessüm ile.
  • Mutluluk, insanın hayata bakış açısında mıdır, yoksa hayatın önüne sunduklarında mı ? Hayata bakış açında, yoksa hayat sana; 'ACI'dan başka birşey sunmuyor.
  • Şu daha doğru olur sanırım...Daimi mutluluk var mı ? Neden olmasın?. İnsanın kendisini tatmin etmesi gerekir. Mutlu olmayı bir başkasından değil, yüreğinden beklemelisin.
  • Eleştirilmekten hoşlanır mısın ? İyi yada kötü eleştirilmek hoşuma gider. Nedeni ise; Bir ilgi olmadan 'bilgi'de olmaz.
  • Çok eleştirir misin ? Abes gördüğüm herşeyi/kişiyi/nesneyi/havayı/suyu eleştiririm.[Gıybet yapmayacak şekilde]
  • Zaman nedir sence ? Sadece bir 'umut'tur zaman.
  • Yaşlanmaktan korkar mısın ? Herşeyin sahte olduğu dünyada, 2 güzel şeyden biridir yaşlanmak. Hayır korkmuyorum.
  • Gökkuşağının en güzel rengi hangisi sence ? Renk ayırt etmeksizin, bütün renklerine hayranım.
  • Sorumluluk almaktan hoşlanır mısın ? Yetişkin bir birey olarak hiçbir sorumluluktan korkmam, üstesinden gelirim evelallah.
  • Altıncı hissin kuvvetli midir ? His olayı bende yok, ne düşünürsem onu söylerim.
  • Yanlış anlaşılmak gibi kaygıların olur mu ? Çookkk.. Bir kişiye iyilik adına bir adım atıyor ve bu adım'ım yanlış anlaşılıyorsa, inan paramparça olurum Sevda.
  • Açık sözlü müsündür ? En cömertinden.
  • Çaldığın bir enstrüman var mı ? Enstrüman demiyelimde, bir müzik sistemi diyelim. Mixer kullanıyorum.
  • Yoksa hangisini çalabilmek isterdin ? Gitar'a bir ara fazlasıyla merakım vardı, yaşadıklarım ondan daha baskın geldi ve unutturdu.
  • Kırgın olduğun birileri var mı ? Haliyle vardır.
  • En son ne zaman çok yorulduğunu hissettin? 3 ay 13 gün önce.
  • Şu andaki ruh halini yansıtan bi resmi bizimle paylaşır mısın?
  • How are you? Fine thanks sevda. End you?.
Elimden geldiğince en içten cevapları verdim sevda'cım.
Umarım beklediğin cevapları alabilmişsindir.
Çok teşekkür ediyorum.

----------

Asse* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Samet + kolay gelsin

Bu asudeligini neye borclusun?

Merhaba Bahar,

Ehm, sanırım + pozitif düşüncelerime.
Onun yanısıra yaşadıklarımdan büyük dersler aldım bu yaşıma kadar.
Artık üzülmek veya mutsuz olmak istemiyorum.
Herzaman tebessüm etmekte yarar olduğu kanısındayım.
Ve öylede yapıyorum.
Teşekkür ederim Bahar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver