Sofor kac yasinda? :F
* Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *haha
*sana bi soru :F
*simdi sen bi otobusun soforusun
*ilk durakta 3 kisi bindi 2 kisi indi
*2inci durakta 2 kisi bindi 1 kisi indi
*3uncu durakta 1 kisi bindi 3 kisi indi
*4uncu durakta 2kisi bindi 3kisi indi
*sofor kaç yasinda? Yasin : *hım *cok güzel soru öncelikle
*bunu demek istiyorum
*ondan sonracıgıma :F *okumadım soruyu *sadece rakamlara baktım *adlaslşdksa * Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *oku soruyu ve cvp ver;Z Yasin : *ne alaka yau
*anlamadım yaşla olanı :F *bizim burda 40 kişi oturuyor *60 kişi ayakta *gidiyor
*oto
*şasdalşka * Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *konunun icine edicen dimi illa :F
*iyi oku ve bana cvp ver Yasin : *işimdi şöfor 100 yaşında mı ollii *tamam ne barıon * Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *zzz Yasin : *.F * Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *allah neetmesn seni yaa
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yasin : *şimdi *9 kisi binmiş *8 kişi inmiş *yok
*8 binmiş *9 inmiş * Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *Allah belani vermesin Yasin ya;Zkaç kisi inip bindi die mi sordum ben Yasin : *şofor 1 yaşında mı oluu * Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *Sofor kaç yasinda dedm be!
*Sofor kim?
*Sen! Yasin : *ee * Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *e sen kaç yasndasnP
*?
*asdgsdgsd Yasin : *19
*ee
*dur lan * Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *Hala anlamadi
*by ya Yasin : *kafam karıstı * Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *asdfgashjk Yasin : *ben ne zaman şöfor oldum ki *mesela yani *mi demek istiosun *kemal sunal gibi *:F * Mαʟєficα• ` δévмeпiп éп żoг żαмαпı δiмđi. ` : *defol Yasin *defooool;Z
Allahim hala anlamadi ya msnde soruyor sdgsddsfsdd :F
Canm benm selamliyorum seni burdan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |