07 Aralık 2010, 17:03
|
#200 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Tatlı Sevimli bir Arkadasım, Severim Kendisini Eray'la görüştürecem Kendsini
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sevda Sessiz Sakin kendi halinde birisi. Dostluğunu Sevdigim, İf'e girer Girmez Gözlerimin Aradıgı Kişidir..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: En Sevdigim Yöneticilerden Birisidir. aksine Sıcak kanlı iyi niyetliir. Darısı Diger yöneticilerin Basına..
- colletrall : Kendini akıllı Sanan birisi. Hem JumanJix, Hem Colletrall, Hem Saltanat. 3in1 Kısacası. Racon kesmesini bile bilmiyor. Bugunlerde Birz Bunalım Modumdayım, ama Arkadas Çok Yardımcı oluyor yaptğı her hareket Komik iyiki varsın, allah herkeze böyle düşman nasip etsin..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kişiliğin, Hal ve Hareketlerin Çok Güzel. Çizginden Dısarı Cıkma Sakın. Seviliyorsun Ey Arkadas...
- Fleur : Buket Sevimli bir arkadasım. pek samimi olmasakta Severim kendisini.
- LinukkraL : Tanımıyorum..
- Mara : iyi niyetli Kendi Halinde birisi, Pozitif alabiliyorum kendisinden. Umarım ilerki Günlerde Dostluğumuz ilerler..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Seni Gidi Yaramaz kız! Yüce Rabbim o Gülen yüzünü Soldurmasın. Kız Kardesimden Farkın yok..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ömür abi Harbidir, delikanlıdır,Aşıktır. Metinle Saolsunlar Herzaman karısırlar bana. ama ikisi Bende Çok Farklı be abi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| |