07 Aralık 2010, 16:31
|
#17 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 34.Hafta ''Çok Bilmiş'' Casepacker
| Nonserviam Nickli Üyeden Alıntı
| Samet hayirli olsun. Tamamen duz bir soru bu, eger sadece digerleri gibi artilardan bahsedeceksen, "yok burada ki herkez cok iyi" sacmaligina gireceksen, soruyu yanitsiz birak canim benim :) Forumda kimlerin, hangi eksik yonleri var? Neleri yapmamasi gerekir bu kullanicilar? | Öncelikle teşekkür ederim Ömür'cüm. 'Nasıl bakarsan öyle görürsün' diye bir tabirimiz var, Ama bu zaman içerisinde değişime uğrayarak; 'Nasıl davranırsan öyle karşılık alırsın' durumuna geldi maalesef. Birkaç arkadaşımızdan bahsedeyim o halde ömürüm. - Aragorn; Metinim çok delikanlı, harbi, olgun bir kardeşimiz ama eksik yönü 'çabuk parlaması' tavsiyem ise; 'Önce dinle, sonra karar ver metinim, az da sakin olmaya çalış +'sı çok olucaktır. ' - Nocturnal; Berke kardeşimizde çok efendi/beyefendi bir kişilik. Yalnız, 'sadece gördüklerim' bayan'larla fazla samimi. Bu kardeşim'e, mutlaka - olarak geri dönecektir. Tavsiye'm ise; 'Az daha uzak durmaya çalış berke'm emin ol daha iyi olucaktır senin adına' - Nora; Hande çok dobra birisi, ağzına gelen'i söylemeyi seven bir bayan. Açık söz'lü olmak her zaman iyidir yalnız, forum içerisinde bunu yansıtması hoş karşılanmamaktadır. Tavsiye'm ise; 'Herkes sen, sen'de herkes olamazsın' unutma hande'ciğim. - Stranger; Kendisi hakkında pek fazla bilgiye sahip olmasamda dikkat'ime çeken bir konuya değinmek istiyorum. Forum'da çok'ca sevilen birisi olabilirsin eyvallah hakediyorsun. Yalnız, 'İnsanları' tanımadan bazı şeyleri kafanda yorumlaman hiç hoş değil. Yaş'ça büyük olduğundan tavsiye veremiyeceğim. Umarım dediklerimi 'kötü biryere' çekmez. - Nonserviam; Kardeşim sıra sende, gerçekten bir ömür'sün. Çok dobra'sın, açıksın, herşeyin gözünün üstüne bastırmayı seviyorsun. Yalnız, forum içerisinde ilişkini yansıtmanı hiç hoş bulmuyorum. Kendi içinizde yaşayın, bunlara gerek bile yok. Tavsiye'm ise; 'Bahsettiğim olaya biraz daha -Ilımlı- bakman ve bana kızmaman'
----------
| infe®no Nickli Üyeden Alıntı
| Merak ettiğim bir soru soracağım kardeşim. Nickinin Anlamı ve neden bu nick söyliyebilirmisin? | Merhaba ilkerim, 'Casepacker' rumuz'unun anlamı; İtalyanca matematiksel bir işlem. Bunun yanı sıra, 'Case pacher' isimli bir robot bulunmakta. Yalnız rumuz'u kapsayan; Sadece matematiksel bir işlem olması. Neden bu nick; Anlamının var oluşu, bunun yanı sıra göz'üme hoş gözükmesi. Kişiler tarafından nasıl göründüğünü bilemiyorum. Teşekkürler kardeşim.
__________________ Yine Yeniden Aga. |
| |