Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2010, 15:00   #198
İlker
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forum üyelerinden tanımıyorum.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim kişiliklerden birisidir. Forumda Hanım Hanımcık Tabirine Uyacak Bir Kaç Kişiden 1'i.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Başarılı, işini bilen ve Efendi bir arkadaşımız.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Avatarındaki Kediyle Çok Uyumlu Bir Şahıs..
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hostingcilerden.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Efendi, dürüst diyeceği şeyi saklamayan sevilen bir kardeşimiz. Takdir ediyorum kendisini.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum..
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Şahsen tanımıyorum. Mod arkadaşlarımızdan.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forum üyelerinden fakat tanımıyorum.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sana ne yazacağımı bilmiyorum müge.
    Bir kaç şey sıralayım yinede
    Baş belası, sinir bozucu, bi o kadar'da eğlendirici, değerli bir arkadaşım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver