07 Aralık 2010, 14:37
|
#197 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok iyi, çok duygusal, kendi halinde bir bayan. Tek kötü yönü; duygularını çok fazla foruma yansıtıyor olması. İçinde fırtınalar esse de bu benliğinde kalsın canım.. Onun dışında 4+4'lük, çok severim Gül'ü.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışmıyoruz.
- Cady : Her zaman neşeli, her zaman candandır. Dostluklarına çok önem verir, sonuna kadar korur, gözetir. En önemli özelliklerinden biri budur. İmzalarını çok beğenirim Belgin'in. Ve sevdiklerimdendir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bambaşka.. Başımın tatlı belası o benim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok seviyorum seni, o kocaman yüreğini, herşeyini. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışmıyoruz.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışmıyoruz.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Forumda sevilen biri Berke. En hoşuma giden yanı da, dostluklarına değer verip, sonuna kadar sahip çıkıyor olması. Sevdiklerimdendir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Asi bayan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hem kişiliğini, hem yorumlarını, hem kendisini severim. Yeri başkadır bende. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ah Simge'm ah. Üzgün olduğunda üzüldüğüm, mutlu olduğunda bende mutlu olduğum insanlardan biri. Ben iyiyim dese de eski neşeni, eski halini özledim. Çok seviliyorsun benim tarafından.
|
| |