Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kadim dostum..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Evi müzikhol olarak kullaniyor bi gün baskin yiyecez ama ne gün
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim kardeslerden. Okeyci (;
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Coook severim gülümü. Bu ara mutlu hep öyle görmek isterim. abisinin gülü.. ((;
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tatli mi tatli bal mi bal bir sey (; oda abisinin gülü
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Her zaman saygi duyduğum sevdiğim kisilerden birisidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tatli dillim..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : O favorim diyorda benim favorimde o (;
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Link değişimi icin pm atmisti.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yeri ayridir simgenin. Düsüncelidir.
|