Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:
Kocam ,,ondan boşanırsam bana hayatı zindan edecekmiş !!Ya o hedeflediği gibi zindanın ne olduğunu öğretemedi ya da ben gerizekalıyım ..Yoksa neden boşanayım ki ondan ,,değil mi ??
Babam ,,"Marmara denizinde 3 tane köpekbalığı yakalanmış ,,aman kızım dikkat et kendine" diyerek tembihleme konusunda son noktayı koydu ..
Minicik bebeğimi yıkadığımı gördükten sonra sırtını keselememi istedi ,,yetişemiyormuş ,,keseledim ..Bebe yağıyla oğluma masaj yaptığımı gördükten sonra bacakları çok kurumuş ,,ona da yağ sürmemi istedi ,,sürdüm ..Oğlumun çorbaları çok besleyeciymiş ,,fazla yapmamı istedi ,,sabahları bağırsaklarına iyi gelirmiş ,,yaptım ..Ve son bomba ; bacak arası pişik olmuş ,,pişik kremi sürmemi istedi ,,sürdüm ..Yakında altını bezlememi isteyeceksin diye çok korkuyorum sevgili kocam ..
Bir gazetenin internet baskısındaki habere göre ; "Chicago Koku ve Tat Araştırmaları Merkezi’ne göre salatalık kokusu kadında cinsel isteği artırmak için birebir"miş ..Kadınların ,,sevgililerini neden hıyarlardan seçtiğine dair bilimsel açıklama bu olsa gerek .. ((Ahah sxdmvjfdsv)) |