Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2010, 21:50   #192
AngeLus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Canımm o benim canımmm, Son zamanlarda denk gelemiyoruz
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    ( Çok değerlidir bende :** Fıstııııım özledimmm
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : in the arms of an angel
    fly away from here
    from this dark cold hotel room
    and the endlessness that you fear
    you are pulled from the wreckage
    of your silent reverie
    you're in the arms of the angel
    may you find some comfort there
    you're in the arms of the angel
    may you find some comfort here

3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Şeyciiiiimm (: Çokça seviyorum ki :**
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Oyy candır can (: Yeri başka bende
    Pambık şekerim (: Çok sevdiğim dostum (: Sohbetlerimizi özledim yahu ://
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hep diyorum (: Ben bu adamın sevgisine olan bağlılığına sadakatine hayranım. Çok nadir kişilerde gördüğüm bir bağlılık
    Helal olsun enişte (:
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Örtmeniiiiiiimmm
    Çok seviyorum bu adamı da ya

Devamını merakla beklemekteyim

9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet