Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Canımm o benim canımmm, Son zamanlarda denk gelemiyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( Çok değerlidir bende :** Fıstııııım özledimmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : in the arms of an angel
fly away from here
from this dark cold hotel room
and the endlessness that you fear
you are pulled from the wreckage
of your silent reverie
you're in the arms of the angel
may you find some comfort there
you're in the arms of the angel
may you find some comfort here Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Şeyciiiiimm (: Çokça seviyorum ki :**
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Oyy candır can (: Yeri başka bende
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Pambık şekerim (: Çok sevdiğim dostum (: Sohbetlerimizi özledim yahu :// - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hep diyorum (: Ben bu adamın sevgisine olan bağlılığına sadakatine hayranım. Çok nadir kişilerde gördüğüm bir bağlılık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Helal olsun enişte (: - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Örtmeniiiiiiimmm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok seviyorum bu adamı da ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Devamını merakla beklemekteyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~ |