Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2010, 11:01   #188
Lady
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dün birbirimizi çok kızdırdık. Neyse ki yine ilk günkü gibiyiz
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Canım arkadaşım. Çok sevip çok özlüyorum onunla sohbet etmeyi.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Değerli.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yeşil'sim benim. Gözlerine hastayım. Ve yüreğine
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Özlüyorum çokca.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ayna'm benim değerlim kıymetlim dostum.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Immm
    Dün sanki kızdı bana biraz.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Sohbetlerimizi seviyorum onunla
  10. - geçiniz
Ein Nickli Üyeden Alıntı

Lady+: Sudem, yeri farklı.. Sesini çok özledim biliyor musun?

Bende meleğim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet