Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dün birbirimizi çok kızdırdık. Neyse ki yine ilk günkü gibiyiz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Canım arkadaşım. Çok sevip çok özlüyorum onunla sohbet etmeyi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Değerli.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yeşil'sim benim. Gözlerine hastayım. Ve yüreğine
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Özlüyorum çokca. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ayna'm benim değerlim kıymetlim dostum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Immm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dün sanki kızdı bana biraz. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Sohbetlerimizi seviyorum onunla
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- - geçiniz
Bende meleğim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |