Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2010, 21:47   #185
Nocturnal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. J*b : Sevimli, Kendi halinde sakin birisi.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Canım Arkadasım, Yeri Bende Çok Önemli. Sırdaşım kankam Herşeyimdir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Esra Canımdır. Dostlugumuz Eskiye dayanır.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: En Sevdigim arkadaslarımdan birisidir ve Doktorumdur :p
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ah be kanka artık hiç sormuyon beni
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Unutulduk iiice
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : En Beğendigim yöneticilerden birisidir. Severek dinledigim bir Dj Abim

7. fleur : Buketi severim, bana zararı dokunmadı hiç. iyidir iyi
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Yaramaz kız
    Sevimli Cana Yakın. Seviliyorsun Arkadas.
  9. Nora : Arkadas Kendisine tavır aldığımı düsünüyor. Bilmelidir ki Dostlarım Hariç hiç bir sanal insanı okadar ciddiye almam. Yeri Geldigimi Şakalasırız, Yeri geldimi takılırız, yeri geldimi kendi yolumuza bakarız. Kimseyle sorunum yok. Tanımam etmem fazla arkadası. Umarım ileri ki günlerde dostluğumuz daha ilerler..
  10. Nymph : Tanımıyorum Arkadası..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver