Sen'den qittiqimde özlemem sanmıştım o an ßitmiştin ßende . ßilemedim ki sonunun ßöyle olucaqını yerle ßir oldum adetaa cok sevmişim ße senii , canımm cok yandıı tekrar ßenim ol istedim , hicßişi olmamış qißi devam etsin istedim , ßiz ßitmeyelim istedim ama yapamadım kayıp qittin ellerimden .. Şimdi suc ; arkasına ßakmadan qiden ßende mi ? ßinlerce özür dileyip adeta ayaklarına kapanmama raqmen dönmeyen sende mi ? Kim daha qercek Sevdi peki ? Hatasını anlayıp qururunu hice sayanda mı ? Yoksaa ßi kalemde silip atanda mı ? Peki yaa kimdi ßu Aşkın katili ? Seni ne olursa Olsun icimde yaşatmaya hala devam eden ßende mii ? Yoksaa tek kalemde idam eden sende mi ? Kafamda ßinlerce cevapsız soru .. yardım et Raßßimm qecsin ßu qünler öle ßi qecsin kii icimdeki O'ndan eser kalmasın aynaya ßaktıqımda O'nu qörmim karşımda tekrar tekrar yüzleşmim kendisiylee .. Şimdii dicek son sözüm ; Hoşça-kal ßeßeimm sen herşeyin en qüzeline layıktın .. Ama şöle ßişi var ne sen ßana layık olaßildin , nede ßen sana Yolun acık olsunn ..