Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2010, 20:39   #176
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Esra dürüst,saygılı ve sevdiğim bir arkadaşımdır.Burcu'nun kankesi hıh :F
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Selin ablacımla dün tanışma fırsatını bulduk,gözü üzerimde her daim.Ona göre davranıyorum :F
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Melisa sessizliğe çekilmiş /silence + yapmış kendini.-'ye ne zaman alacak bakalm:F
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Valla bro adını unuttum kusura bakma,okeyde eşin filan olmadım diye bozulmadın dimi lan :F Kardeşimdir severim kendisini.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bar'on kurtlar vadisinde çok pis ölmüştün bro ordan hatırlıyorum seni k.bakma :F
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Songül sevdiğim arada bi gıcık olduğum tip tip konuşan bir arkadaşım :F Ara sıra kafa atasım geliyor ya neyse.. :F
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Aga nickin yokmuş madem yorum yapmıcam :F
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : 16'lık Nefes'le karıştırmışım pardon :F
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ve işte o.. (: Kızsam da sinirlensem de yine seni arıyor,yine senle geçiyor sinirim.Senle gülüyorum,senle kavga ediyorum.Iyi ki varsın hayatımda SAW 8'im :F
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Burcu'ya hala çok pis gıcığım.Kafa göz dalasım geliyor sana okay? :F

Kahraman Tazeoğlu

Konu Slipknot tarafından (03 Aralık 2010 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver