Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2010, 20:20   #174
pyracantha
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Onu bambaşka severim. Forumda en başta tanıştığım kişidir kendileriii.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    . Ailemi bilir,ailesini biliriiim bizim dostluğumuz sanal alemde kalmadı. Tüm benliğimi katıp,seni öyle seviyorum ablacım.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    .
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Melisa: sessizleri oynuyor güzellik.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bizim muhabbetimiz bir başladığında saatleri buluyor. Tiyatro,dans,moda vuhu bizde konu çok
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Benim diğer yarım gibidir,merhameti beni büyüler adeta. Onu bu forumda en çok ben severim.
    .
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Profil ziyaretçim
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kendisiyle yeri olan kitap cümlelerinde denk geliriz,onun dışında j*b ile arası iyi olduğunu biliyorum.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yorumlarıyla,burcuya olan aşkıyla,forum tarafından benimsenmesiyle bi hayli belirgin özellikle kişilerden. Ve beyfendi biri.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: 2-3 günde bir uğrar profilime tanımasam da,sağolsun.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Onu bir ben biliiiiirim.
    . Ve çokca da severim,gün içerisinde elinden bana mesaj atarken tel düşmez :p Bugün testere de baya korkuttum sanırım yasin
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kendisi benimle okey oynamak için profilime girdiğini biliyorum onun dışında seviyeli bir arkadaştır.

Konu pyracantha tarafından (03 Aralık 2010 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver