|
kunt Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
LauReLL yine yazmış yazacağini. Önce kendi script ine bak! Dialog yazmakdan anlamassın milletin emeğine laf vuruyorsun. Orada sadece göz kirpma ve notify listesini ben aldim ve mirc 6.22 ye göre değişiklikler yaptım.
Kendin yapamiyorsun bari laf sokma!
Ve çalmadim kendilerine mail çok zaman önce attım. el33t arkadadas a da buradan pm attım. Ben chatfox daki notify list i almak istiyorum ve sizinde script de emeğiniz gecmiş ben bunu kullanacağim bilginiz olsun dedim. Lakin izin vermiyorsaniz kullanmicam dedim.
Hic bir haber gelmedinden kendi script ime göre uyarladım. Mirc 6.22 exe html ile diyalog açtirdiğinda donduğu için farklı yoldan msn baloncuk ve ifadelerim kullandım. imgmirc.dll yi de kendime göre editleyip diğer smileleri msn den alıp 16x15 boyutuna getirerek kücülttum.
LauReLL Bilip bilmeden sallama kardeş!
|
Aradan baya zaman geçmiş yeni gördüm!..
Bi addon bile yapamayan LauReLL'in Su anda İf de gelen mesaj kutusu heb addon isteklerıyle dolu kardeşim.. cocuk olmayın yetişkince cevap verin ki coder oldugunuz eleştiriye acık oldugunuzdan anlasılsın!..