Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Aralık 2010, 11:00   #164
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. Barbie+: Gül'üm. Canım benim seviyorum onu ama bazen çook kızıyorum, o biliyor nedenini ve haklı olduğumu da..
  2. Biskirem: Çatlaak! Yan komşum, deliiiim, dostum, canıııım! Harika tasarımlara imza atan, yaşına göre fazla kültürlü ve harika güzelliğe sahip fıstığım!
  3. GemLik+: Kelimelerin asla yetmeyeceği, hayatımda kocaman yeri olan biri. Uzun süredir beni mutlu eden kişi. Herşey.
  4. Nocturnal+: Berke, sevimli, şirin, efendi, sanal ile real ayrışımını yapabilen sevdiğim can'lardan.
  5. Nonserviam+: Sorular yetmediyse sorabilirim no problemm.. Kızımızı bilmediğimiz birine verecek değiliz.. Tanıycaz tabiyki seni, o sorular daha ne ki?
  6. pyracantha+: Kardeşim. Sanalın bana kazandırdığı en büyük hediyelerden biri. Sanalda kazandım, real'de yaşarım. Dünya'm o benim. En önemlisi talu'm.
  7. She+: Çok cici bir hatun. Burcuyla öyle çok sıkı fıkı dost değilizdir, fakat çokca severim sarışınımı.
  8. Simge+: Herşeylerden biridir. Masum, temiz yürekli. Hayatınızı bile teslim edebileceğiniz nadir kişilerden biri. Dertleşip, içinizi dökebileceğiniz harika bir dost. Bir Allah, bir de o bilir anlattıklarınızı.
  9. Su`Perisi+: Canım benim ya, onu da tanımaya çalışıyorum, çok şirin bir hatuna benziyor.. (:
  10. yoSun: Bu hatunu da severim. İyidir, sevimlidir..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver