2.5 paket Sade Ülker Pötibör Bisküvi
1 su bardağı iri çekilmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi
2 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı toz şeker
2,5 çorba kaşığı un
125 gr margarin
3 çorba kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- Bisküvileri elinizle kırarak ufak parçalar haline getirin ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le birlikte derince bir kabın içine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
- Şeker,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], un ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yu ufak bir tencereye koyup karıştırarak pişirmeye başlayın. Isınınca margarini ilave edin ve devamlı karıştırmak suretiyle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sosu kıvamını alana kadar pişirin.
- Karışımı bisküvilere ekleyip hızlıca karıştırın. Alüminyum folyo üzerine boşaltıp iki tarafından ortaya doğru katlayarak ve elinizle sıkıştırarak üçgen prizma şeklinde getirin (ev çatısı gibi olmalı). Her tarafını kapladıktan sonra buzluğa bırakın ve 2 saat kadar bekletin.
- Mozaik pastanızı servis yapmadan 30 dakika kadar önce buzluktan çıkarıp oda sıcaklığında bekletin. Dilimler halinde kesip yanında
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı dondurma ile servis yapın. Kalan kısmını yine folyoya sarılı olarak buzlukta değil buzdolabında saklayın.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.