02 Aralık 2010, 04:08
|
#161 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ~ Dobra bir arkadaşımız, yer'i ve zaman'ı çok iyi biliyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ~ Profil ziyaretçi'm.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ~ Kısa zaman içerisinde çok sevdim kardeşimi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ~ Cümleler kifayet'siz kalır songül'üme. Çok seviyorum anniş'iiii.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ~ Ülkü'nün yeri bambaşkadır..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ~ Profil ziyaretçi'm.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ~ Administratör'ümüz.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ~ Forum oyunlarında birkaç kez rastlaştık yanılmıyorsam.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ~ Berke canım benim, çok sıcakkanlı, temiz kalpli, efendi/beyendi bir kardeşim. Çokca severim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ~ Dilara, bayan HELPER. HELP'e gönül vermesi çok mutlu ediyor beni, nice senelere diyelim. İyidir severim dilara'yıda.
__________________ Yine Yeniden Aga. |
| |