01 Aralık 2010, 19:32
|
#15 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Iddaa 2010/2011
| Difuzyon Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba Shewa ,
Turkcell Süperlig ve Avrupa Futbol Liglerindeki puan durumları hakkında birer çalışma yapmıştım.Bunlar dialog ve picture window tarzında kişiye özel sunumda olmuştu.Şimdi bu bahsettiğin geniş kapsamlı çalışmayı bende bir ara düşünmüştüm ama fırsat bulup bir türlü bakamamıştım.
Bugün bir bakayım dedim sitelere fakat gerek bizim liglerimiz gerekse avrupadaki ligler bitmiş yada bitmek üzere...Şimdi bu çalışmayı düzenlesek de bilgilerin güncellemesi konusunda(fikstür,puan durumu,gol krallığı vs.) sezonun bitmesi nedeniyle verim alamayacağımızı düşünüyorum.
Benim düşüncem, yeni sezonda kapsamlı bir Spor botu tasarlamak.İnşallah yeni sezonda (birliktelik daim olursa) böylesi bir projeye katkıda bulunmak isterim. İyi forumlar dilerim... |
Konuşmanın geçtiği tarih : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 24-05-2009, 23:33 Aradan gecen bu zaman süresi sonrasında sözünü tuttugu icin Cenk arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum. Umarım bu iyi dilekler hayatında sana dahada iyi bir yolda ilerlemeni sağlar. Hersey gönlünce olsun CENK..
__________________ Aklımdasın diyen balıklar, ömrümsün diyen kelebekler.. olur olmaz kişilere içini dökersen, döktüğünü toplamak yine sana kalır.. |
| |