Cevap: Eksik kaldım eksik. :)
| Biskirem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Süppppppriiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Songülüm bastım seni buralarda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ah ah hatırlıyo musun? Buraya bir arkadaşa bakıp çıkacaktık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Anladın sen beni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben baktım çıktım sen niye burda kaldın.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Açım aç bana kıymalı makarna yapsana :$ Valla evde kimse yok aç kaldım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Neysee hoşbuldummm meleğim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Diğer arkadaşla çok teşekkür ederim, hoşbuldum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | böyle süpriz mi olur kızım, çık sen çık istemiyorum:p Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Basıldık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hatırlamam mı o vatandas nerelerde ben nickini bile hatırlamıyrum:p Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Taaa kaç Sene öncesiydiii:p Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Geldin zaten misafir olarak yedircez artık ama kıymalı makarna yapamam sabah sabah manyadın mı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |