Cevap: Şahadet Şerbeti İçen; ÖLümsüz ŞehitLerimiz den ResimLer. ''Vatan VaroLsun!.
ben 25 yaşındayım ve Siverek doğumlu bi TÜRKÜM devletim gençlerinin kıymetini bilmiyor. madem düşmanmz var madem benim ali abimi bacaksız mehmet abimi kolsuz ayşe ninemi evlatsz bıraktılar o zaman devlet alsın bu gençlerini yetiştrsin her türlü donanımı versin , Osman Pamukoğlu bilirsiniz , hergün biryerlerde bir öneri veriyor kendi döneminde neden kazıyamadın diye sorular geldiğinde yeterli destek hükümeten gelmedi diyor , Bu iş masasında haritaya bakıp beyaz kağıtlar üzerinde operasyon yapmakla çözülmez , ortada rantlar var artik deniliyor , peki ben size soruyorum arkadaşlar Sırtında 43 - 44 kilo çanta , elinde hayvan gibi silah sabahtan aksama kadar pusuların önüne atılan bu Şehit - Gazi evlatlarımızı kurban etmeye daha devam mi edeceğiz ? ben SINIRDA yaptım askerliğimi bölgeleri az çok bilirim , Dağda askerlerimizi Şehit eden PKK dediğimiz terörist grup avucunun içi gibi biliyor , daha hizli daha seri , daha iyiyler biz bunun önüne geçmek için napmi$iz ? Şırnaktaki SINIRIMIZ irak'in sınır başlangıcına 16 km kadar giriyor o son 16 km'de Askerlerimizi bordo berdeleri subaylarımızı birakmiyorlar , koruyucuları birakiyor onlarda yandaş sabah dü$mana sıkıyoruz derler , karanlik cökünce kendi askerine sıkmaya başlar , kaçımız biliyoruz bunu acaba ? 3 Ay Eğitim verelim askerlerimize Teröristlerin üstüme gidelim diyorlar $imdide. teröristin ayağına gitmek yapılabilecek en büyük stratejik hatadır. Hükümete sesleniyoruz , içeri aliyorlar sirf seslendiğimiz için. GAP PROJELERİNİ FAALİYETE GEÇİRİN güneydoğuda refahi sağlayın iş imkanlarını geliştirin bölgeye potansiyel güç kazandırın kimse açta açıkta kalmasın , sağa sola kimileri para için kimileri kariyer için kimileri daha genç yaşında göçüp gitmesin kendi kardeşini dağda öldürmesin.. Leninmiş felsefesymis biz müslümanız onlar yıktıkca biz okularımızı hastanelerimizi fabrikalarımızı yapmaktan vazgecmeyelim , kendi devletinde bilinclensin genclerimiz , saçma sapan teorilerle beyinleri yıkanıp dağlarda değil. TSK Şehide - Gazisine Şehit dernekleri - Gazisine Şehidine Daha fazla sahıp çıksın , onlar bizim canlarımız cigerlerimiz sonuna kadar halleri sağlıkları ihtiyaclarında yardımcı olsunlar. Sadece bağış kampanyalarinda gündeme gelmesinler artık. Bu BAYRAK DALGALANDIKÇA Herkes Sahip ÇIKACAK BİRBİRİNE ! |