Cevap: Test'i doldur kendini tanit..
İSMİNİZ : Bahtiyar MESLEGINIZ: Şimdilik çalışmıyorum, okumuyorum da Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BURCUNUZ: Koç BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Arapça biliyorum, ingilizce öğrenmek isterim. PARFUMUNUZUN MARKASI: Slazenger EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Kızlar için kavga eden kişilere, basit ve yapmacık insanlara, kendini beğenmiş/kendini yenilmez sanan kişilere vs vs. EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: En son abimle konuştum, universite öğrencisi oldugu için şehir dışında ve yokluğu belli oluyor hayatımda.. OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Murat boz, Soner sarıkabadayı SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Galatasaray! ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Yılan ve tavuk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: ~ ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?: a-Hayatta hickimsenin hatiri icin kız kavgasına girmem. b-Kendini bilen ve terbiyesinden ödün vermeyen bir insanın oğlu oldugum icin cok şansliyim c-Herkesin sandiginin aksine ben çok neşeli bir insanımdır. d-Kimse nargile Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. konusunda elime su dökemez EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Smack down, Komedi dükkanı CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: ~ AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Sevdiğim kızın abisi ile kendisi hakkında diyalog'a girmem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Pepsi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: Şımarık biri değilim, olanları da sevmem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Hande yenerin tüm şarkıları. EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: ~ NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Yalan söyleyen bir insanın hayatımda yeri yoktur. YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Bulundugum ilçe nargile diyarı oldugu için; Sultan ve defne cafe SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Yüzümde ufak bir gülümseme ve sakin tavırlarım ile ifade ederim. ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Karşıdan bir hareket görmedikten sonra bu tür şeylere gerek yok. ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Babamdan azar işittiğim zamanları Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Olayın herhangi bir ispatı varsa o kişiyi hayatımdan silerim. BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Arkadasımdan duygu yüklü ve anlamlı olan bir şiir. KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Sakin, efendi tavırlarım ve iyi niyetim. KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: Tarkan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Tabi ki olurum, her insan farklıdır. Her insanın düşünceleri farklıdır. SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ? İşim olmaz bu tür şeylerle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: İlk defa fotoğraf eklemem. FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Bora, Lady, Ein, Casepacker, DeLiGeNnC, Sefa_, BLacksea_61, ExeL, Asse*, Aragorn, Hesna FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: İnsanların kendilerine sıcak tavırları hoşuma gidiyor. SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ?: Hiç bir zaman art niyet ile sanalda olsun reel de olsun birşeyler ummadım. O yüzden şunu söyleyebilirim ki; ben bu forumda dostluk, kardeşlik, arkadaşlık umdum ve buldum. Bu yüzden IF yöneticilerine teşekkürlerimi bir borç bilirim.
__________________ - Yükmüşüm ya da yokmuşum gibi hissettiren hayatlardan sessizce çıktım.
- Her zaman gemiler batmaz, bu sefer sular çekildi. |