Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2010, 20:28   #22
Bahtiyar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Test'i doldur kendini tanit..

İSMİNİZ : Bahtiyar
MESLEGINIZ: Şimdilik çalışmıyorum, okumuyorum da
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

BURCUNUZ: Koç
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Arapça biliyorum, ingilizce öğrenmek isterim.
PARFUMUNUZUN MARKASI: Slazenger
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Kızlar için kavga eden kişilere, basit ve yapmacık insanlara, kendini beğenmiş/kendini yenilmez sanan kişilere vs vs.

EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: En son abimle konuştum, universite öğrencisi oldugu için şehir dışında ve yokluğu belli oluyor hayatımda..
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Murat boz, Soner sarıkabadayı
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Galatasaray!
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Yılan ve tavuk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: ~

ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:

a-Hayatta hickimsenin hatiri icin kız kavgasına girmem.
b-Kendini bilen ve terbiyesinden ödün vermeyen bir insanın oğlu oldugum icin cok şansliyim
c-Herkesin sandiginin aksine ben çok neşeli bir insanımdır.
d-Kimse nargile
konusunda elime su dökemez

EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Smack down, Komedi dükkanı
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: ~
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Sevdiğim kızın abisi ile kendisi hakkında diyalog'a girmem

BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Pepsi

KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: Şımarık biri değilim, olanları da sevmem

DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Hande yenerin tüm şarkıları.
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: ~
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: Yalan söyleyen bir insanın hayatımda yeri yoktur.
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Bulundugum ilçe nargile diyarı oldugu için; Sultan ve defne cafe
SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Yüzümde ufak bir gülümseme ve sakin tavırlarım ile ifade ederim.
ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Karşıdan bir hareket görmedikten sonra bu tür şeylere gerek yok.
ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Babamdan azar işittiğim zamanları

COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: Olayın herhangi bir ispatı varsa o kişiyi hayatımdan silerim.

BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: Arkadasımdan duygu yüklü ve anlamlı olan bir şiir.
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: Sakin, efendi tavırlarım ve iyi niyetim.

KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: Tarkan

SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Tabi ki olurum, her insan farklıdır. Her insanın düşünceleri farklıdır.
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ? İşim olmaz bu tür şeylerle

FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: İlk defa fotoğraf eklemem.
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Bora, Lady, Ein, Casepacker, DeLiGeNnC, Sefa_, BLacksea_61, ExeL, Asse*, Aragorn, Hesna

FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: İnsanların kendilerine sıcak tavırları hoşuma gidiyor.
SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ?: Hiç bir zaman art niyet ile sanalda olsun reel de olsun birşeyler ummadım. O yüzden şunu söyleyebilirim ki; ben bu forumda dostluk, kardeşlik, arkadaşlık umdum ve buldum. Bu yüzden IF yöneticilerine teşekkürlerimi bir borç bilirim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver