Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2010, 06:26   #156
Nocturnal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. Adrenalina : Yeni Yeni Gördügüm Bir Forumdas. Sıcak kanlı Birisine Benziyor ;s3
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Benim Sırd'aşım bitanemdir. Canımdır,herşeyimdir. Yeri Bende Çok Farklı
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sanal Dünyasında Olmamıza Rağmen Öz kardesten Farkı Yok
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Düsünmeden Onun için Canımı Verebilecegim İnsandır. İyiki Tanımısım Onu
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sevdigim Arkadaslarımdan birisi. Bu aralar Kayıp..
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : ..ve Sonunda Geldi.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Adam Gibi Adam, Aragorn'dan Farkı Yok İyiki Varsın Abi Senide iyi tanımısım, Cansın..
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Sıcak kanlı ve Sonradan Isındıgım bir arkadasım, Bence iyi birisi. Seviliyorsun Arkadaş...

8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dili Var Klvyesi yok
    Burcu Bitanedir, Candır, Değer Verdigim insanların basında Gelir
  9. time2code : Tanımıyorum..
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Nickini Çok Gördüm Ama Tanısamadık Bir türlü iyi birisine benziyor..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver