Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : 1 elin parmağı kadar değerlidir benim için. Üyelik tarihimden beri de tanışırız hukukumuz çok eskidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ben kendimi geri çektim yoruldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Afillinin maşallahı var koşturuyor anladı o Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : 1cik kardeşim oda benim için 1 elin parmakları kadar değerlidir. Çok vefalı birisi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumun olmazsa olmazlarındandır. Demirbaş. Çok emeği vardır.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kişiliğini çok beğendiğim bir arkadaşımızdır. Gececi arkadaşlardan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tatlı sempatik tatlı dilli
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Profilini bu ara sıkça ziyaret ediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tavlada boy ölçüsü iyi alir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok değerlidir. Fakat sesi soluğu çıkmıyor eski aylara nazaran çok sessiz.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok sevdiğim bir kardeşim, Ara ara msn den wordpress için yardım aldığım ve ne zaman yardım istesem beni kırmayan çok değerli birisi.
|