Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Kasım 2010, 10:43   #152
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : 1 elin parmağı kadar değerlidir benim için. Üyelik tarihimden beri de tanışırız hukukumuz çok eskidir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ben kendimi geri çektim yoruldum
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Afillinin maşallahı var koşturuyor anladı o
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : 1cik kardeşim oda benim için 1 elin parmakları kadar değerlidir. Çok vefalı birisi.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumun olmazsa olmazlarındandır. Demirbaş. Çok emeği vardır.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kişiliğini çok beğendiğim bir arkadaşımızdır. Gececi arkadaşlardan.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tatlı sempatik tatlı dilli
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Profilini bu ara sıkça ziyaret ediyorum
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tavlada boy ölçüsü iyi alir.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok değerlidir. Fakat sesi soluğu çıkmıyor eski aylara nazaran çok sessiz.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok sevdiğim bir kardeşim, Ara ara msn den wordpress için yardım aldığım ve ne zaman yardım istesem beni kırmayan çok değerli birisi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver