Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Kasım 2010, 20:34   #5
huLk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Alias istek. ( Tüm kanallardan banlama )

Denedim bende sorun olmuyor.

Şunuda verebilirim.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias F1 { if $regex($active,/#/A) && $sline($active,0) != $null { .enable #difiwho | who +cn $active $sline($active,1) } } #difiwho off raw 352:*:haltdef | set %difi $2 $6 $3 $4 raw 315:*:haltdef | userip $token(%difi,2,32) raw 340:*:{ haltdef var %denisa 1 | while %denisa <= $chan(0) { if $me isop $chan(%denisa) { mode $chan(%denisa) +b $+($token(%difi,2,32),!,$token(%difi,3,32),@,$token(%difi,4,32)) mode $chan(%denisa) +b $+($token(%difi,2,32),!,*,@,$token(%difi,4,32)) mode $chan(%denisa) +b $+(*,!,$token(%difi,3,32),@,$token(%difi,4,32)) mode $chan(%denisa) +b $+($token(%difi,2,32),!,$token(%difi,3,32),@,*) mode $chan(%denisa) +b $+(*,!,*,@,$token(%difi,4,32)) mode $chan(%denisa) +b $+($token(%difi,2,32),!,*,@,*) mode $chan(%denisa) +b $+(*,!,$token(%difi,3,32),@,*) mode $chan(%denisa) +b $+(*,!,@,$token($2,2,64)) if $token(%difi,2,32) ison $chan(%denisa) { kick $chan(%denisa) $token(%difi,2,32) Sebebinizi buraya yazınız } } inc %denisa } unset %difi .disable #difiwho } #difiwho end

Açıklama : Bu kodda 8 çeşit ban atıyor. Op oldugun tüm kanallardan atmaya yarar. ALT+R basarak Remotelere giriniz. Aşagidaki kodu yerleştiriniz. F1 tuşuna bastiginizda çalişir.

Difuzyon'a aittir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver