21 Kasım 2010, 19:02
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Osman diyor ki
- Hiç bir farklılık, ayrımcılığa neden olamaz.
- Sensizlikde; lal düşer dilime. Ayrılık yağar düşüme.
- Onemli olan sevgi ugruna olmek degil, Ugruna olecek sevgiyi bulmaktir.
- Bu sensizliğim mi, yoksa yanlızlığım mı bilmiyorum.. Bir bilsen.. Seni her özlediğimde bir nokta bıraktım duvarlarıma.Eğer bir gün gerçekten tutarsam ellerini bırakıp ta görürsem gözlerindeki o sevdalı hali, o noktaları birleştirip sevdanın kalemiyle mutluluğun resmini çizecegim dünyada..
- Aşk sabır ister yürek ister bende var..Yar şunu bil gururumda sevgim kadar!Bırak yaşasın bu gönül kapılsın seline..Kalbim düştü bir kere eline..Beni bende yaşaman lazım.. dilediğin zaman gidersin..Ama adım gibi biliyorum bi tanısan çoook seversin..
- Sevgilin olabilecek birçok insan olabilir; ama unutma ki, Sevdiğin olabilecek insan bir tanedir.
- Sevmek için ''YÜREK'' ; Sürdürmek için ''EMEK'' Gerek.
- Hayatıma girerken ben 'farklıyım' beni başkaları ile kıyaslama diyenleri yolcu ederken, 'sende onlar gibisin' diyerek uğurluyorum. Aslında kimsenin farkı yok kimseden. Tek farkı ne biliyor musun? Biri biraz daha becerikli yalan söylüyor, biri biraz daha iyi oynuyor.. Hepsi bu..
- Ben senin yasadigin gizli bir macerayim, Anlatilmaz bir roman,kapanmaz bir yarayim, Sigindigin limanlar unutturamaz beni, Ben senin yüreginde en büyük FIRTINAYIM.
---------- - Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim!
Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur. - Bazen hayat seni öyle zorlar ki yeğenim yolun başında kimdin…. Unutursun.
- Sevmek son kertede kacınılmaz sona karşı cıkmaktır...Ama o sonu bıle bıle sevmek... Gözünü son kez kapar gibi sevmek...O sevgide hapis kalmaktır...
- Rüya gerçeğe ne kadar yakın olursa,uyandıktan sonra duyulan acı da o kadar büyük olur yiğen.
- HERKESİN KİMSEYE ANLATAMADIĞI GİZLİ BİR SIRRI HERKESİN KİMSEYE GÖSTEREMEDİĞİ GİZLİ BİR YÜZÜ VARDIR...
- Yanlış hayat doğru yaşanmaz..
- Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.
Yalnızlık tek başına olmak değildir...yalnızlık.. pusuda bekleyen canavarla tek başına olmaktır.. - Sevilmeyi hak etmediğini düşünen herkes yalnızdır..sevmekten korkanın kaderi ise yalnız kalmak değil,nefret ettikleriyle başbaşa kalmaktır sonunda.....
- Sadakat ya birine doğru koşmaktır, ya birinden kaçmaktır sadakat erdem değildir aslında, sevgiden kör olmaktır hep kaçtığın şeye, eninde sonunda yakalanmaktır sadakat yemin etmeden bir daha düşün, çünkü sadakatle başlayan her şey ihanetle biter..
- Hayatın kuralı bu;ne kadar uzağa gidersen git,başladığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı. Ne kadar terbiye etsende susturamazsın içindeki canavarı. Nereye gidersen git şunu unutma . Herkes gün olur evine döner.
- Geçmişe takılıp kalmak ne demek çok iyi bilirim. Artık orda olmayanı aramak ne demek cidden çok iyi bilirim...
- Hesap görmek, hesap etmekten zordur yeğenim.
- Sevdiğine sadık kalan adam, kendinden vazgeçen adamdır.
- Sırtını duvara dayayan mı köşeye sıkışmıştır?Yoksa arkasına dikkat etmeyen mi kardeş?
Aşk dudaktan çıkan kelime degil gözden akan yaştır, maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek birini bulmaktır. - Kimi aşk kısadır, kimi uzundur,Kimi satar kimi de satın alır;Kimi gözyaşı döker öldürürken,Kimi kılı kıpırdamadan öldürür;Herkes öldürebilir sevdiğini.Ama herkes öldürdü diye ölmez .
|
| |