21 Kasım 2010, 15:23
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Osman diyor ki
- Ne iş yaparsın dedi: "Hamalım ben dedim". Nasıl yani dedi. "Elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim..
- Belki ben senin hiçbirşeyinim ama sen o hiçbirşeyin, herşeyisin ..
- Beni yarı yolda bıraktığını sanıp, yolu koşarken nefes nefes'e kalanlar, sözüm size "yolun sonunda" sizi bekliyorum.
- ÇOK ŞEHİT VERDİ BU YÜREĞİM..
- Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
- Cümleler doğrudur, sen doğru isen. Doğruluk bulunmaz, sen eğri isen.
- Öylesine dün'ü yaşadık, bugün'ü bitirdik, yarın'ı bekliyoruz.. Peki nereye kadar?(İlişkinden memnun olmuyorsan)
- Cümleler kaçtı dağıldı. Dört bir tarafa sadece noktayım.
- Başkalarının terbiyesizliğine karşı en emin silah, bir insanın kendi terbiyesidir.
- Lider'lik kral'lık demek değildir. Emretmeden yönetebiliyorsan LIDER sensin demektir.
- Yalan dolan olan, aşk değil, SÖZLER'dir..
- Herşey bir "OS" ile başladı.
- Uğur böceği sandım, hamam böceği çıktı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Korkma giderken bir tek 'b'yi aliyorum. Gerisini sana bırakıyorum. Nede olsa sen bitirdin 'b'iz'i, öyleyse sende kalmalı 'iz'i..
- SENİ SEVİYORUM diyeni değil, SENİ SEVENİ sev.
- Birbirini yaralayarak yola devam edenler, birbirlerinin yaralarını sararak mola verirler hayata. Sonra geçmişteki olumsuzlukları unutarak! Devam ederler aynı yola… ve ikisi de bilmez; sargı bezlerinin altından gizlice sızan kanın, bir gün damarlarını bomboş bırakacağını…
- Yazmam bir daha aşkım ben sana. Aşk ladestir, aklımda.
- Dokunan dokuna, bir zamanlar dokunmaya kıyamadığıma.
- Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, işte ben onlardan değilim! Ben sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım.
|
| |