Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2010, 14:32   #19
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkçemiz Eriyor..

Konunun özü: "Türkçemiz Eriyor" Nasıl mı? "Sadece şekilli yazmak istedim ok?" gibi mesela. Neymiş o şekiller: $ @ € é gibi karakterleri kullanmak en basitinden. Hem bunu yapıp hem de bana illa ispatlamak zorunda mıyım dersen bende sana EVET derim. Bir insan savunduğu şeyi gösterir; çünkü savunduğu şeyi kendisi yapmıyorsa zaten ne anlamı kaldı ki değil mi? Sen diline sahip çıktığını düşünüp yarı Türkçe yarı İngilizce (tarzanca der Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu) yazıp çizersen bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derim. Tartışma olacak ki doğrular ortaya rahatça çıksın. "Hem kebap yanmasın hem şiş yanmasın"ın derdinde olursak ne anlamı kaldı bütün bunların o zaman? Bir başkasının bana yaptığı uyarı benim ilgimi çekmiyor; çünkü ben zaten doğru olan bir şeyi yaptım. O yüzden uyarı pekte önemli değildir. Sürekli olarak aynı şeyleri tekrar ediyor olmam yanlışları gözardı etmem lazım anlamına da gelmez. Demekki yapılan şeyler yanlış ki bende papağan gibi aynı şeyleri sayıklıyorum. Kimseye insanlık dersi vermek niyetinde değilim. Aklı olan, beyni olan, ben insanım diyen zaten durumdan vazife çıkartır. Ben yinede her yerde hep aynı şeyleri sayıklamaya devam edeceğim; çünkü bu benim dilim. Ve kimseyede yanlış kullandırtmam. Elin pekakalısı diline sahip çıkıyor ya da olmayan diline sahip çıkıyor bizim insanımız ise hala ingilizin almanın abdlinin dilinin karakterlerini serpiştiriyor cümle aralarına. Yanlış yapıyorsun diye uyardın mıda düşman kesiliyor. Vay benim memleketimin insanı... Bırakın allah aşkına yaa. Ayrıca imza konusuna gelince. Eğer jest, mimik gibi kavramlardan haberiniz varsa insanların düşünme biçimlerini yansıtan "hmmm" kavramından da haberiniz var demektir. E bu durumda sırf laf olsun torba dolsun diyede imzama laf sokanın bir anlamı yoktur. Ha illede rahatsız oluyorsanız silerim. Çokta mühim bir şey değil. Ne chat aleminde ne msn aleminde ne feysbok ne de bir başka forumda asla ve de asla neyi savunuyorsam onu yaparım yıllardır. Tek bir yabancı karakter kullanmadan... Kullanan insanada haddinden fazla kıl olurum aga.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver