Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2010, 00:01   #143
Peri
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Esra kardeşimdir, ayrıdır, bitanedir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Diyebileceğim şudur kiii; çok iyi niyet insanı incitiiiir. Birgün bu sözüme gelirsin canım
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Dümdüz bir insandır, severim.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alanında başarılı birisi.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Melek iyidir, severim.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ben anlatamıyorum seni sen beni anla
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Çok başkasınnn, değerlisin, dostluğuna sahip olduğum için ne kadar mutluyum anlatamam, cok başka seviyorum seniiiii. Allah dostluğumuzu korusun Dilaram
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Bacıııım, bize ne zaman gelçeeen
    Canım senin elmalı tartından istiyor valla. Yanlız fırınım bozuldu sen yap getir
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Bayramlaştık mı senle?
    İyi bayramlaaar canım, öyle şap şup bir mizacım yoktur ama içten severim seni, bilirsin
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Canııııııııııım nerelerdesin sen yaahu
    Bir ses ver merak ettim seni.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Herşeyimdir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver