Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Kasım 2010, 20:52   #31
Hande
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Büyük ortadoğu projesiymis!

Alıntı:
Ki en kısa sürede bu anayasanın sonuçlarını görecegiz..

umarım hayalkırıklığına uğramazsınız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

demişsiniz ki iş aramıyorlarki bulsunlar o zaman bul arayan çok, asgari ücrete kendiniz çalışırmısınız bu ülkede onuda merak ediyorum?
oda apayrı bir soru diyelimki var gerçekten bu iş aramayanlar 2000 başlarında küresel ötesi dev bir ekonomik kriz vardı yani bu günkü sonuç yalnış tercihlerin özelleştirmelerin sonucu değilmi?
Dini sömürmek liderliğin gereğimi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ben K.Kılıçdaroğlu'nun veyahut bir başka siyasetçinin dini sömürmediğini öne sürmedim. Belirttiğim hiçbir görüşte ne parti adı verdim nede ideolojik bir harekata/partiye vesaire mensup olduğumu belirtmedim aksine genel bir eleştiri sundum.
Ayrıca
DİN ile POLİTİKA ayrı yolda yürürler.. yürümeliler.. lakin teokratik bir devlet istemiyoruz, cumhuriyet çocuklarıyız.. özgürlükçülüğümüzü HUKUK umuzu ve laikliğimizi daima korumamız lazım.

ayrıca kaosu yaratan nasıl biz oluyoruz?
ortada bir kaos var demekki?
hakkında konuşabiliyoruz
kaosda şu, artık insanların kızları 18inden sonra sigorta için mecbur çalışıcak, emekli olmak için önce ölmek gerekicek
türbanla holding sahibinin kızı üniversite okuyabilecek, ama işçinin parası olmadığı için gene türbanlı olan kızı okuyamıyacak?

işte bunlar AK(p) gerçekler(i)

tayyip erdoğan s*lak değil aksine çok çakal bir adam, hocası gibi amerikaya gider gemisi batarsa çoluğu çocuğu boşunamı amerikada okudu halkın parasıyla?

kaos iktidarın meseleyi hsyk'ya falan indirgemesi, muhalefetmi?
türkiyede demokrasimi varki muhalefet olsun?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver