Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Kasım 2010, 13:43   #26
Hande
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Büyük ortadoğu projesiymis!

glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben bilmem sen Aziz Nesinin dedigi şeyi üzerine alınıyor ve kabulleniyorsan benim açımdan hiç problem yok o senin bilecegin birşey. Ama eleştirmek bu şekilde olmaz. Karantina ; Dikkat edersen o laf 12 Eylül Referandumdan sonra yeniden moda oldu. Eger Hayır oranı %60 olsaydı hiç bu arkadaşlar o sözü kullanırlarmıydı ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Boş ver herkes kendince kurnaz. Veya soralım Eger Hayır oranı %60 olsaydı sen bu sözü kullanırmıydın Nora ?

Bence çok basit düşünüyorsunuz 'abo
benim Türk milletime hakaret etti!' eleştirme/sorgulama diye kelimeler sizlere çok uzak.. bir dogma edinmişsiniz kendinize o dogmayla asıp kesip kendinizce biçiyorsunuz hepiniz bir ideolojinin kurbanısınız.. sabit düşünceli olmanın insanı sığırlaştırdığını unuturcasına.
Sözüm referendumun sonuçlarına ithafen değildi.. lakin o referenduma itenlere.. sokanlara.. çıkaranlaraydı.. politikanın ne kadar berbat bir durumda olduğunu görmek bunu farketmek çok mu zor arkadaş? 'HUKUK' 'ADALET' kavramı bile kalmamış artık.. kalkıpta Aziz Nesin'in mizahını hor görüyorsunuz.
Tamam çok zeki insanlarız lakin.. bu durumdada bilinçli bir şekildeyiz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet