Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Kasım 2010, 09:04   #142
Lady
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :N konuştuğunu bilen kişi. Çook seviyorum.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Planlar içindeyiz
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok iyidir. Yüreği çok büyük çok güzel.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ayna'm. Dün msnde karışık duygular yaşarken kahkaha atmama sebep olan kişi
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanınmaz
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanınmaz
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Berke benim dostum'dur. İyiliklerini unutmam. İnsanlık görün O'na bakınca
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Olgun fikirleri ile tarafımdan çokca seviliyor. Sinirli biraz her insan gibi.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Melek
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yılların verdiği dostluk güven sevgi umarım yıllar sonrada aynı kalır. Yasin bambaşka. Kimse alamıyacak Onun yerini. Değer veriyorum verdiğim değerin karşılığını da alıyorum ne mutlu.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver