Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :N konuştuğunu bilen kişi. Çook seviyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Planlar içindeyiz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok iyidir. Yüreği çok büyük çok güzel.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ayna'm. Dün msnde karışık duygular yaşarken kahkaha atmama sebep olan kişi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanınmaz
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanınmaz
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Berke benim dostum'dur. İyiliklerini unutmam. İnsanlık görün O'na bakınca
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Olgun fikirleri ile tarafımdan çokca seviliyor. Sinirli biraz her insan gibi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Melek
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yılların verdiği dostluk güven sevgi umarım yıllar sonrada aynı kalır. Yasin bambaşka. Kimse alamıyacak Onun yerini. Değer veriyorum verdiğim değerin karşılığını da alıyorum ne mutlu.
|